És important que sigui bonic!

Per a un infant, igual que per a un adult, la presentació de tot el que se'ls hi exposa al davant és clau perquè s'hi apropin. 
Una proposta a l'aula, un espai, una activitat... és molt important que entri per la vista, que els cridi l'atenció i tingui una estètica harmònica, amb un material seleccionat prèviament per desenvolupar la imaginació i que permeti la construcció de nous aprenentatges. Cal tenir en compte, que les característiques dels espais, dels materials que se'ls ofereix... és una eina que influeix en les conductes, relacions, sensacions i sentiments que desperten un cop inicien una relació amb el que se'ls està oferint. 

Aquesta setmana hem fet experimentació amb roses, i com podreu comprovar a la documentació, hem preparat una taula amb el material ben disposat, ben escollit i col·locat per despertar l'interès als més menuts. Un cop els infants s'hi han apropat, primer han observat què hi havia a la taula, i després han iniciat el joc observant i compartint amb els companys/es.


 

Comentaris