SORTIM A BUSCAR EL TIÓ

El mes de desembre és un mes molt especial, i a la llar, es viu especialment amb molta màgia i il·lusió. Una de les tradicions del Tractoret, entre moltes d'altres com decorar l'arbre, cantar nadales... és anar a buscar el Tió al bosc, tot aprofitant l'entorn que ens envolten.

Així doncs, ens hem abrigat, ens hem posat les botes d'aigua per no mullar-nos els peus amb la gebrada del matí i hem sortit molt contents a buscar el nostre estimat Tió. Alguns infants el cridaven: "Tió on ets?", d'altres cantaven la cançó... els més menuts de la casa seguien els més grans i tot i que potser encara no sabien ben bé el que passava, l'emoció se'ls contagiava!

Al cap d'una estona de caminar hem vist una barretina vermella... "El Tió! Ja l'hem trobat!". Uns s'ho miraven des de lluny, d'altres s'hi acostaven encuriosits i l'abraçaven... Entre tots l'hem agafat i l'hem portem a l'escola.

Un cop a l'escola, l'hem abrigat amb una manta, i li hem donat la rebuda que es mereixia, cantant i ballant cançons de Nadal. Després, li hem posat dues mandarines per començar-lo a engreixar perquè el dia 23 ens faci un bon pet!

Quina il·lusió poder compartir aquests moments tan màgics!





















Comentaris