LA MÚSICA A LA LLAR



Apropem la música als infants de manera significativa i a partir dels seus interessos i motivacions a través d'un treball globalitzat.

Els infants tenen un instint innat per a percebre i expressar-se a través del so. Des de les primeres edats, ja són capaços de participar activament en la música, la qual potencia les seves capacitats artístiques, creatives, socials i comunicatives a partir de la fantasia, el joc, i tot el que comporta la música i la cançó amb les seves respectives qualitats (ritme, melodia, temps, intensitat, velocitat...).

A partir de propostes musicals lliures, espontànies i ens les quals hi poden participar de manera autònoma i respectant sempre l'interès i curiositat propis de cada infant, procurem sensibilitzar-los i introduir-los al món de la música. També aprofitem el llenguatge musical per relacionar-lo amb altres llenguatges. Tanmateix fomentem la relació amb els infants i els seus iguals i amb l'adult.

Treballar amb la música a la llar també significa treballar continguts com aprendre l'hàbit d'escoltar, posar en pràctica el moviment i l'expressió corporal i l'escolta activa.





Comentaris