BENVINGUDA TARDOR



Ara, ja hem donat la benvinguda a la tardor, una estació màgica plena de colors terra i canvis al nostre entorn: les fulles que cauen, les primeres pluges que fan venir el fred, les formigues que s'amaguen... També, moltes cançons de bolets, castanyes i caragols amb banyes...


Les famílies participen portant elements que han recollit amb els infants, porten fotografies de les sortides del cap de setmana a bosc, buscant bolets, collint fulles... per poder fer conversa durant l'estona de l'assemblea.
Amb l'arribada de les primeres pluges després d'un estiu tan calorós, els infants estan impacients per calçar-se les botes, sortir a passejar i trepitjar els primers bassals... amb aquestes sortides també ens emplenem de tresors les butxaques, pedres, palets, fulletes… que després guardem a l’aula.

 

 


 

Amb tot el material recollit, i el que les famílies ens fan arribar, també construïm dins l'aula el nostre petit racó de la tardor, amb fruites típiques, elements naturals, algun conte... on els infants poden tocar, remenar, crear i experimentar.

 


 

Al Tractoret cada dia és una aventura, esperem continuar gaudint plegats d’aquestes vivències que ens enriqueixen a tots la resta de curs.





Comentaris