FESTES I TROBADES AMB LES FAMÍLIES

 

Després de les festes de Nadal, donem el tret de sortida al segon trimestre, ple de noves experiències, noves oportunitats d'aprenentatge, nous reptes i més celebracions amb les famílies.


Des de la llar estem molt contentes d'haver pogut recuperar les festes i trobades amb totes les famílies del Tractoret i tenim moltes ganes de viure totes les que ens queden, d'ara, fins final de curs.


La primera que vam celebrar va ser la castanyada, una festa plena de caliu familiar, rialles i música. El gegant Quirze va ser el convidat especial de la tarda, i les castanyes calentes que ens havien preparat els de l'AFA van completar la tarda al parc de la Roureda. Nens i nenes, pares i mares, germans i germanes i les educadores vam passar una tarda fantàstica fins veure amagar el sol.


La següent trobada va ser l'arribada del patge Reial, la tarda més màgica de l'any. Des de la llar, l'olor de xocolata calenta i coques feia encara més emocionant aquesta trobada. Els infants (sobretot els més grans) van viure amb molta emoció i a l'hora una mica de respecte, l'arribada de Sa majestat. Alguns van voler apropar-se a saludar-lo i d’altres preferien cantar-li cançons des de lluny.

El primer dia d’escola... quina sorpresa! Els Reis d'Orient ens havien deixat dos regals per l'aula, dues estructures de fusta que han sigut tot un èxit!

 

Per a nosaltres, la familia, és una figura molt important en l’educació dels alumnes i, per tant, forma part del dia a dia a l’escola. Gràcies famílies per implicar-vos i per fer aquestes trobades tan boniques!

Comentaris